Vuodenaikojen taika

Vuodenaikojen vaihtumisessa on jotakin maagista. Tai jo ylipäätään sään vaihtumisessa. Säätila vaikuttaa kerrassaan uskomattomalla tavalla luonnon väreihin ja tunnelmaan ja saa tutunkin maiseman muuttamaan muotoaan lähes tunnistamattomaksi.

Kun perustin tätä blogia, piirsin ensin ideakarttaa mielessä pyörivistä ajatuksista: mitä kirjoittaisin, millaisia valokuvia käyttäisin, mikä ylipäätään olisi jutun ”glyy”. Itse asiassa, sivuston nimeksi tuli Neljä vuodenaikaa juurikin siksi, että havaitsin valokuva-arkistoja selatessa jännästi toistuvan teeman – tykkään kuvata samaa paikkaa yhä uudelleen vuodenaikojen vaihtuessa.

Tämä kuvagalleria on  vuodenaikojen vaihtelun ruumiillistuma: kesäkuista aamu-usvaa, rasvatyyntä syysiltaa, paukkupakkasessa höyryävää järvenselkää, poutapilven hattaroita, uhkaavaa ukkosmyrskyä, kaksoissateenkaarta, liplattelevaa rantavettä.

Sama tuttu maisema ja silti niin erilainen… näky, johon ei koskaan kyllästy.

Vuodenajoissa on taikaa.

Klikkaamalla kuvia näet ne suurempana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s