Kaverin kanssa on kivempaa

Väinölle ja Hertalle on ollut hiukan hankala löytää tarhakaveria, sillä ne ovat hyväksyneet – riittävästi – tasan toisensa ja nyt jo pesästä lehahtaneen hoitotytön. Viime aikoina on ollut kuitenkin havaittavissa yllättävää lähentymistä naapuritarhan poikien kanssa. Väinö on leikkinyt ruunakaksikon kanssa aidan tuntumassa ja Hertta, pari kertaa poikien joukkoon epähuomiossa jouduttuaan, ei olekaan innostunut syömään niitä.

No siitä se ajatus sitten lähti: eiköhän kokeilla yhteistarhausta!

Ensimmäisellä kerralla sopu kyllä säilyi, mutta aidat ei. Pojat porhalsivat lankojen läpi kaksi kertaa karkuun ja madame lähti riiaamaan ihanaa oria… Toisella kerralla käytössä olevaa lääniä laajennettiin takametsään ja kas, nythän homma toimi. Ideana ihanalla tallinpitäjällämme on, että hevoset voivat ulkoilla ja liikkua mahdollisimman paljon. Nyt se onnistuukin suorastaan ruhtinaallisessa mittakaavassa.

Kun itsenäisyyspäivää kaunisti sininen taivas ja auringonpaiste, nappasin kameran mukaan ja hipsin kirpsakassa pakkasessa katsomaan, mitä hepat puuhaavat.

Klikkaamalla kuvia näet ne suurempana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s