Koko nainen

Toteutan, pohdin ja seuraan viestintää työssä ja vapaa-ajalla. Harva ammatti on näin kokonaisvaltainen, sillä viestintähän vyöryy päälle kaikkialla, jopa saunassa (hyvä paikka selata päivän lehdet).

Myös kännykkä, viheliäinen kapistus, on noitunut sormeni. Puhelin on aina oltava käden ulottuvilla ja sitä pitää tarkistaa muutaman minuutin välein. Olisikohan joku julkaissut jotakin mielenkiintoista… mitähän maailmalla tapahtuu…

Vastapainona sometushypetykselle opettelen keskittymään hetkeen. Tässä parhaimpia koutseja ovat hevoset, koska niiden seura edellyttää totaalista läsnäoloa juuri siinä hetkessä. Olennaista on myös sekä luontokappaleen että omien mielenliikkeiden ja fyysisten reaktioiden tunnistaminen ja hallinta. Hevosen kanssa puuhailu karkoittaa maagisesti kaiken mielipahan, päänsäryn ja väsymyksen. Mikään muu minua ei saisikaan ulkoilemaan kolmea tuntia vesisateessa pilkkopimeässä.

Blogissa tarjolla on siis hevosen tuoksuisia hörinöitä, runsaalla kuvakavalkadilla höystettynä.

Tervetuloa mukaan!

Anne

Ps. Löydät minut myös mm. Twitteristä ja LinkedInistä. Blogilla on oma profiili Twitterissä ja Ravipappa Väinö turinoi Facebookissa. Sähköpostitse kiinni saa osoitteesta blogineljavuodenaikaa(at)gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s